MATT Construction
Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters Conrad N. Hilton Foundation Headquarters

Conrad N. Hilton Foundation Headquarters

Location

Agoura Hills

Owner

Conrad N. Hilton Foundation

Architect

ZGF Architects LLP

Construction Manager /
Owner's Rep

Bigelow Development Associates

Project Size

21,200 sq. ft., 6 acres site work

A LEED Platinum Office Building located in the foothills of Agoura Hills, the project includes construction of a new 22,240 square foot, 2 story hybrid shear wall / structural steel office building. This office building features a curtainwall façade, stone façade, raised flooring with underfloor heating, and a complete tenant build-out package. MATT Construction also provided new infrastructure, mass grading, over excavation and re-compaction, site stone paving, approximately 6 acres of landscape improvement, water features, and new roads. LEED elements of the project include an intensive and extensive green roof system, 20,000 gallon blending tank to collect rainwater, reclaimed water and well water to be reused, a passive cooling system based upon buoyancy, which uses no fans and is 45% more efficient than title 24 requires, photovoltaic panels to provide clean energy and heat building water, reduction in building water consumption (low flow fixtures), open space maximization, construction waste diversion, native plants, and recycled materials.

Photography by Photographs by Nick Merrick